Ontdek nu bij Total Looks 4 You het merk KIS, het revolutionaire Keratin Infusion System dat het haar van binnenuit herstelt. Het werd in 1995 geïntroduceerd door het merk Kappers. KIS is een combinatie van het beste op het gebied van haarverzorging in Amerika en Europa. Daarom bevat de productlijn van KIS producten uit Amerika, Duitsland, Italië en België, maar dus ook zeker Nederland.

 

KIS Producten bij Total Looks 4 You

De producten van KIS sluiten aan op de specifieke behoeften en werkwijzen van ons als professionele kappers. U als consument kunt echter in onze salon ook deze professionele haarstylings- en verzorgende producten aanschaffen. 

De lijn van KIS bestaat uit professionele producten, zoals permanentvloeistof, ontkleuringspoeder, en de bijpassende voorbehandelingen voor gebruik in onze salon.

Daarnaast heeft KIS shampoos, serums en stylingsproducten ontwikkeld voor de perfecte afwerking van een salonbezoek. Elk product is uniek en richt zich op specifieke haartypes, zoals droog of eerder geverfd haar. Onze haarstylist geeft u graag het advies voor thuisgebruik van deze geweldige producten.

Het belangrijkste uitgangspunt van dit super merk is het maximaal herstellen van je haar met een minimum aan verzwarende cosmetische filmlaagjes.

 

KIS’ VIJF STAPPEN

Eén van de belangrijkste pijlers van KIS is de herstellende kuur bestaande uit 5 stappen. 

Stap 1 - KeraClean Volume Shampoo

Stap 2 - KeraMoist Shampoo

Stap 3 - KeraMoist Treatment

Stap 4 - KeraBalance Acidifier (perfect na een kleuring of permanent)

Stap 5 - KeraShield Leave-in

  

KIS haarverzorging

De haarverzorgingslijn van KIS reinigt en verzorgt je haar met een opbouwend effect. Met haarproducten als KeraMoist Treatment en KeraGlide Detangler geef jij je chemisch behandeld of droge haar een intensieve behandeling waarbij je haar op milde wijze wordt gereinigd. En als je last hebt van een doffe haarkleur kan jij je haar een oppepper geven met de KeraFresh Color Conditioner, KeraMoist Shampoo en KeraMax Treatment. Als jij de vochtbalans van je haar wilt herstellen dan komen de KeraControl Shampoo en KeraScalp Revitalizer als geroepen. Voor super glad, heerlijk zacht en prachtig glanzend haar is de Argan Oil Powerserum uiterst geschikt.     

Onze Haarstylist helpt jou de perfecte verzorgende-match te maken.

 

KIS Styling

Met de stylingsproducten van KIS laat jij je beste haarlook zien. De Update en Volume Gel geven je een vollere en dikkere haarbos. Als je wilt opvallen met prachtig glanzend haar zijn de Soft Wax, Gel Wax en Shine Finish stylingsproducten die je niet kan missen. Ook de stylingsproducten Kera Mousse en Groom Gelly geven je haar een stevige hold.  De lijn bestaat uit hoogwaardige gels, sprays en pommades met holdfactors van 1 tot een indrukwekkende 9. En als laatst zorgen de KeraSpray en Gloss Pomade voor de perfecte finishing touch.  

Onze Haarstylist helpt jou de perfecte Stylings-match te maken.

 

KIS Color

Als je genoeg hebt van je natuurlijke haarkleur of gewoon een keer iets anders wilt zijn de haarkleuringsproducten van KIS een goede optie. Deze haarkleuringsproducten laten je haar namelijk stralen van binnenuit zodat je iedereen omver blaast met een wow-effect. Met de KIS kleurenkaart kan je bepalen welke haarkleur jou het meest aanspreekt. Als jij je haar wilt ontkleuren of blonderen zijn de KeraBlond Bleach Paste, Blondeer Poeder en KeraBlond Bleach Powder goede hulpmiddelen. Als je iets anders wilt dan blond of lichter haar heeft de KeraCream Color een ruime keus aan verschillende kleuren.

Onze Haarstylist helpt jou de perfecte kleur-match te maken.

 

KIS omvorming

En als je graag een prachtige haarbos vol krullen wilt kan dat met de omvormingsproducten van KIS. Met deze producten creëer je namelijk fantastische natuurlijk uitziende krullen met veerkracht, body en volume. De voorbehandeling IK Pre-Curl beschermt je haarstructuur en verbetert je krulresultaat. Als je normaal haar hebt is de Keratin Wave Perm perfect om je haar om te vormen. En als je wat moeilijker haar hebt hoef je niet te treuren, de Neutrawave Perm Set zorgt er namelijk voor dat zelfs de lastigste haarsoorten op een verzorgende manier worden omgevormd.

Onze Haarstylist helpt jou de perfecte krul-match te maken.