Suzy van Trijp | Eigenaresse, allround nagel- en oogstyliste, (prive) docente allround nagelstyling

 

“Mijn passie voor nagels is al vroeg begonnen. Vanaf mijn 20ste draag ik zelf kunstnagels en in 2007 begon ook de droom  uit te komen, om anderen te voorzien van mooie, sterke en gezonde nagels. Ik zat al in de kappersbranche dus dat zou een mooie aanvulling zijn.
In 2007 ben ik gestart aan de opleiding voor nagelstyliste bij Nail Line in Breda. In de loop der jaren ben ik verschillende specialisaties er bij gaan doen en ben trots op de veelzijdigheid van het aanbod in de salon.

Als gediplomeerd (allround) nagelstyliste stort ik me graag vol overgave op de nagels van de klant. Iedereen heeft recht op mooie, verzorgde nagels en ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Of je nu kiest voor een incidentele behandeling, zoals bijvoorbeeld bruidsnagels voor je bruiloft of een manicure of voor langere tijd met bijvoorbeeld acrylnagels of gelnagels. Ik ben de expert op het gebied van de verzorging van natuurlijke nagels en kunstnagels. Samen kijken we welke behandeling goed aansluit bij jouw wensen en behoeften en wat het best past bij jouw levensstijl. In de salon wordt uitsluitend gewerkt met professionele producten. Op deze manier kan ik kwaliteit en het behoud van de gezondheid van de natuurlijke nagel garanderen. 

 

Ook in de Oogstyling heb ik diverse certificaten behaald en bent u bij mij op het juiste adres. Om in mijn vak 'up to date' te blijven, volg ik regelmatig workshops bij gecertificeerde opleidingsinstanties zowel voor de nagelstyling als oogstyling.”Tessa van Unen | Allround nagel- en haarstyliste

 Lieve allemaal,

 

Ik ga mezelf eerst voorstellen. Ik heet Tessa Grit, 31 jaar oud en woon in Zundert, ben moeder van een 3 jarige dochter genaamd Bo. December as trouw ik met haar papa.

 

Maar jullie willen uiteraard ook weten wat ik allemaal gedaan heb voor ik bij Total Looks 4 You ga beginnen.

Na de middelbare school ( Mode-Commercie ) heb ik de kappersopleiding gedaan en ben ik gaan werken en heb ik o.a ervaring opgedaan in salons en uiteindelijk heb ik 11 jaar in de mode gewerkt van verkoop tot online marketing. In die 11 jaar heb ik ook ruim 4 jaar een eigen nagelstudio aan huis gehad, mijn passie en zaligheid.

Helaas was een part-time baan EN nagelstudio EN de komst van ons kindje teveel en moest ik een keuze maken.

 

Ik heb het contact met de klanten erg gemist en gelukkig kwam daar Suzy om de hoek kijken en ga ik terug het vak in!

 

Wil je een afspraak met mij inplannen? Maak gebruik van de online agenda en ben zeker van een plaatsje!

Ik ben aanwezig in de salon op donderdag, vrijdag en zaterdag tijdens de openingstijden.

 

Tot snel!

Liefs TessaLaura Castelijn | Allround Pedicure (ZZP)

Voor de voetverzorging werken wij samen met 'Labette Pedicure'. Laura Castelijn verzorgd uw voeten met de voetproducten van Pronails en heeft verschillende behandelingen. Zowel voor de basis pedicure behandeling als,  cosmetische pedicure, met doorgroei naar medisch pedicure kunt u bij Laura een afspraak maken.