Je gaat trouwen, gefeliciteerd!

Trouwen is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. Je gaat een verbintenis aan met de liefde waar je de rest van je leven mee door wilt brengen. Je bent druk bezig met alle voorbereidingen voor die ene mooie dag en daar horen ook bruidsnagels bij, die perfect aansluiten bij jouw wensen en dromen. En natuurlijk bij de jurk! Jouw bruidsnagels moeten echte eyecatchers worden, maar ze mogen uiteraard niet afleiden van de ring.

 

Bij Total Looks 4 You denken we graag met je mee en adviseren we je waar nodig. Tijdens het intakegesprek bespreken we al jouw wensen en kun je meteen een afspraak maken.

 

Kies je voor korte nagels of lange nagels, een ronde vorm, ovaal, puntig of vierkant, natuurlijk ogende nagels of een uitbundige nail art? Bij Total Looks 4 You is alles mogelijk.

 

 

 

Verwijderen bruidsnagels

Wil je na de grote dag je bruidsnagels laten verwijderen? Maak dan meteen een afspraak bij de intake, zodat je op het door jouw gekozen moment je bruidsnagels op professionele wijze kunt laten verwijderen door de styliste van Total Looks 4 You. Ga niet zelf aan de slag, want dan loop je het risico dat je je natuurlijke nagels beschadigt.

 

Oogstyling

Ook voor de totale oogstyling kan je bij Total Looks 4 You terecht. Voor zowel de wenkbrauwen als de wimpers hebben wij verschillende behandelingen. Vraag gerust om advies en geniet van een aantrekkelijke korting bij meerdere behandelingen op 1 dag gepland.

 

Bruidegom

Ook de bruidegom wil verzorgde nagels op zijn trouwdag. De bruidegom ontvangt een korting van 15% op een manicure behandeling naar keuze, zodra jij bij Total Looks 4 You een afspraak inplant.

 

Korting voor jouw bruiloftsgasten

Boek jij als bruid een afspraak voor één of meer van onze behandelingen bij Total Looks 4 You, dan genieten de bruidegom én jullie bruiloftsgasten ook van een leuke korting!

15% korting op een manicure behandeling voor de bruidegom.

15% korting op een tweede (en volgende behandeling op 1 dag)

10% korting op een manicure behandeling naar keuze voor de bruidsmeisjes, schoonmoeders en getuigen.

10% korting op een nieuwe set gelnagels of acrylnagels voor de bruidsmeisjes, schoonmoeders en getuigen.

10% korting op een oogstylings behandeling.

 

Let op:

Voorkom teleurstellingen en boek je afspraken op tijd. Leg minimaal 3 weken tot 2 maanden voor de bruiloft de afspraken vast. Vooral als er meerdere behandelingen gewenst zijn, hebben we voldoende tijd nodig om iedereen te kunnen behandelen en door drukte is het vaak niet mogelijk korter dan drie weken een afspraak in te plannen.