Je handen zijn je visitekaartje. Je gebruikt ze bij de eerste contactmomenten met iemand en ze vormen daardoor een blikvanger. Je handen verraden vaak ook als eerste je leeftijd. Een goede verzorging en manicure is daarom essentieel om de huid en nagels te verzorgen en een jonge uitstraling te behouden.

Handen en nagels verzorgen

 

We besteden relatief weinig aandacht aan de verzorging van onze handen en nagels, maar ze hebben wél veel te verduren. Denk aan dagelijks contact met zon, water, schoonmaakmiddelen en/of chemische middelen, zoals afwasmiddel, anti-kalk producten en chloor.

 

 

Total Looks 4 You heeft verschillende manicure behandelingen voor jou samengesteld, zodat je handen en nagels mooi, verzorgd en gezond blijven. Onze behandelingen verbeteren het uiterlijk en het gevoel van je handen en nagels. Wanneer je regelmatig een manicure behandeling ondergaat, zul je merken dat je handen en nagels mooier worden en er gezonder uit zien. Maak een positieve eerste indruk met mooie handen en nagels!

 

Manicure behandelingen*

Onderstaande behandelingen worden afgestemd op jouw voorkeur, leefwijze en dagelijkse werkzaamheden. Voor thuis krijg je een volledig advies hoe je het beste met je handen en nagels om kunt gaan wanneer je bijvoorbeeld gaat schoonmaken.

      

 • Manicure classic
  De handen worden eerst gewassen met een PN Soap, waarna de nagelriemen verzorgt worden, nagels gevijld en gepolijst. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriem olie en handcrème.
 • Manicure classic + nailpolish 
  De handen worden eerst gewassen met een PN Soap, waarna de nagelriemen verzorgt worden, nagels gevijld en gepolijst. Bij deze manicure kies je voor een mooie kleur nagellak. Je nagels worden gelakt en het flesje nagellak krijg je mee naar huis. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriem olie en handcrème.
 • Manicure classic + sopolish (gel-nagellak)
  De handen worden eerst gewassen met een PN Soap, waarna de nagelriemen verzorgt worden, nagels gevijld en gepolijst. Bij deze manicure kies je voor een mooie kleur sopolish. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriem olie en handcrème
 • Spa manicure 
  De handen worden eerst gewassen met een PN Soap, waarna de handen worden gescrubd, de nagelriemen verzorgt worden, nagels gevijld en gepolijst. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende nagelriem olie en handcrème.
 • Spa manicure + nailpolish 
  De handen worden eerst gewassen met een PN Soap, waarna de handen worden gescrubd, een heerlijk masker wordt aangebracht (tot net boven de polsen), de nagelriemen worden verzorgt, de nagels worden  gevijld en ge-polijst. Bij deze manicure behandeling worden de nagels voorzien van een mooie nagellak kleur naar keuze. Flesje nagellak krijg je mee naar huis.
 • Spa manicure + sopolish
  De handen worden eerst gewassen met een PN Soap, waarna de handen worden gescrubd, een heerlijk masker wordt aangebracht (tot net boven de polsen), de nagelriemen worden verzorgt, de nagels worden  gevijld en ge-polijst. Bij deze manicure behandeling worden de nagels voorzien van een mooie SoPolish kleur naar keuze.
 • Manicure electric
  De welbekende ELEKTRISCHE (Russian) manicure. Deze behandeling is extra bij te boeken bij alle Sopolish en kunstnagel behandelingen. 
  Tijdens deze behandeling worden er met de elektrische frees handelingen verricht waardoor de nagelriemen er als nieuw uitzien. Alle dode huidcellen kunnen met deze methode verwijderd worden, waardoor we ook dichter tegen de nagelriemen kunnen werken. Hierdoor kan een kunstnagelbehandeling of een Sopolish behandeling minimaal 1 week langer uitgesteld gaan worden. LET OP: deze behandeling is niet geschikt voor elk nageltype en zal in de salon beoordeeld worden of deze behandeling wel dan niet uitgevoerd kan gaan worden.