Sopolish lijkt op nagellak, maar is gebaseerd op gel. Hierdoor blijft de lak goed zitten en kun je lang genieten van mooi gelakte nagels in een kleur naar wens. Ben je zelf niet zo’n ster in het aanbrengen van een nagellak? Of vind je het een gedoe om elke week (of vaker) je nagels te lakken? Kijk voor alle tarieven en de prijs van een Sopolish set op de tarievenpagina.

 Diensten:

  • Sopolish classic (vanaf 16 jaar) 
  • Sopolish protect and peel aanbrengen (vanaf 12 jaar)
  • Sopolish classic | protect and peel verwijderen

 

Spolish aanbrengen

De nagelstyliste brengt de Sopolish aan op de natuurlijke nagel, net als een gewone nagellak. In onze nagelstudio werken we met het product van Pronails. De Sopolish wordt uitgehard onder de UV-lamp en is daardoor meteen droog. Je hoeft dus niet meer te wachten totdat de nagels droog zijn, zodat ze niet beschadigen. De semi permanente kleur blijft 1 week tot 4 weken zitten. De houdbaarheid van de Sopolish is afhankelijk van de conditie van de natuurlijke nagels.

 

Sopolish Classic

Hier wordt de Sopolish (gel-nagellak) rechtstreeks op de natuurlijke nagel aangebracht. Voor het verwijderen hebben we een speciale remover. Deze is enkel geschikt voor het afweken van Sopolish en is niet zo schadelijk al een pure aceton die vele merken gebruiken voor het verwijderen van gellak.

 

Sopolish Protect and Peel

Door middel van vital nail skins wordt de nagel beschermd, hier overheen gaan 2 laagjes kleur en de nagel wordt afgewerkt en in geseald met en uv topcoat.

Hieronder ziet u een korte video hoe dit systeem werkt.

 

 

Sopolish verwijderen

Om de Sopolish te verwijderen, kun je terecht bij Total Looks 4 You. Ga niet zelf aan de slag, want dan riskeer je het beschadigen van je natuurlijke nagels. De nagelstyliste hanteert een professionele manier om dit snel, effectief en zonder beschadigingen aan de natuurlijke nagel te doen.

 

Voordelen Sopolish

De nagelstyliste van Total Looks 4 You brengt de Sopolish aan op de natuurlijke nagels. Op de natuurlijke nagels heeft Sopolish een licht verstevigend effect. De versteviging is niet te vergelijken met acrylnagels of gelnagels. Wil je extra versteviging, dan adviseren wij de nagels te laten voorzien van een laagje acryl of gel en deze af te werken in een kleur naar wens.

Na 2 tot 4 weken kom je terug naar de salon voor een nabehandeling van de Sopolish. De oude laag wordt dan verwijderd en je krijgt een nieuwe laag Sopolish in een kleur naar wens. Je hoeft dus niet meer zelf aan de slag met nagellak remover en nagellak.

Omdat Sopolish wordt uitgehard onder een UV-lamp, zijn de nagels meteen droog en hoef je niet bang te zijn dat je je nagels beschadigt. Je kunt meteen alles doen met je gelakte nagels.

 

Sopolish kleuren

Met Sopolish kun je kiezen voor full color, waarbij de nagels in 1 kleur worden gelakt. Total Looks 4 You heeft een groot assortiment Sopolish kleuren.