wimperextensions

Total Looks 4 You werkt met topkwaliteit wimperextensions van het merk Lash Rebel, Neicha en Bis-lashes. Je voelt de extensions niet zitten, ze zien er heel natuurlijk uit en er is altijd een lengte, dikte en krul die bij jou past. De lijm die we gebruiken is vrijwel onzichtbaar en houdt de wimpers zacht en flexibel. De oogstyliste bevestigt de wimperextensions één voor één aan de eigen wimpers met speciaal voor deze behandeling ontwikkelde wimperlijm. De extensions beschadigen de eigen wimpers niet en blijven tussen de 6 en 8 weken zitten. Wij adviseren elke 3 tot 4 weken een nabehandeling te doen, aangezien iedereen elke dag tussen de 2 tot 5 wimperhaartjes verliest. Dit is een natuurlijk proces.

 

Bij Total Looks 4 You in Zundert kun je vanaf je 16e terecht voor een behandeling met wimperextensions.

 

 

Intake

Bij de eerste afspraak krijg je een intake van de oogstyliste, waarbij je samen een klantenformulier invult. Ook krijg je instructies over de nazorg. Het heeft de voorkeur om zonder make-up te komen, omdat de retentie van de wimperextensions anders niet gegarandeerd kan worden. Tijdens de behandeling lig je ongeveer anderhalf uur stil en er is een elektrische deken en een heerlijke fleesedeken voor een comfortabele behandeling.

 

De one by one techniek

De oogstyliste plaatst op elke wimper 1 haartje. Voor ieder oog is er een lengte, dikte en krulvorm, zodat bij iedereen het gewenste resultaat kan worden bereikt. Elk oog heeft van nature ongeveer 90 wimperhaartjes. Bij de one by one techniek brengt de oogstyliste zo’n 70 tot 80 haartjes per oog aan voor een optimaal resultaat. De onderste wimpers worden afgeplakt, zodat de bovenste wimpers niet vastplakken aan de onderste wimpers. De behandeling voor een nieuwe set wimperextensions duurt ongeveer anderhalf uur. De behandeling is volkomen pijnloos.

 

De volume techniek

De oogstyliste plaatst op elke wimper 2 tot 6 dunne haartjes | 2D tot 6D. (op dit moment is het maximaal 3D). Voor ieder oog is er een lengte, dikte en krulvorm, zodat bij iedereen het gewenste resultaat kan worden bereikt. Elk oog heeft van nature ongeveer 90 wimper haartjes. Bij de volume techniek brengt de oogstyliste zo’n 70 tot 80 waaiertjes per oog aan voor een optimaal resultaat. De onderste wimpers worden afgeplakt, zodat de bovenste wimpers niet vastplakken aan de onderste wimpers. De behandeling voor een nieuwe set volume wimperextensions duurt ongeveer 2,5  tot 3,5 uur. De behandeling is volkomen pijnloos.

 

Nabehandeling en opvullen wimperextensions

Drie tot vier weken na de behandeling met wimperextensions, kom je terug voor een nabehandeling. Het tussentijds opvullen van de wimpers is nodig, omdat de natuurlijke wimpers uitvallen. Een nabehandeling duurt ongeveer 30 tot 90 minuten; dit is afhankelijk van het aantal uitgevallen wimperhaartjes. Dat verschilt per persoon.

 

Wimperextensions verwijderen

Verwijder je wimperextensions niet zelf, maar laat dit op een deskundige wijze doen bij een professionele salon door een getrainde oogstyliste. Zo voorkom je beschadiging van je natuurlijke wimpers.

 

Voordelen:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers voor een schitterende uitgesproken oogopslag
 • Natuurlijke uitstraling
 • De extensions zijn gewichtsloos; je voelt ze niet zitten
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Maakt mascara, wimperverf of wimperkruller overbodig
 • De behandeling is pijnloos
 • Opstaan met een prachtige oogopslag
 • Niet schadelijk voor je eigen wimpers

Nazorg wimperextensions

Met een goede nazorg geniet je langer van je prachtige nieuwe oogopslag. Wij geven je een aantal tips:

 • Maak de wimperextensions de eerste 24 uur na de behandeling niet extreem nat, zodat de lijm volledig uit kan harden en kan hechten aan jouw wimpers. Dep ze de eerste 24 uur schoon met een tissue.
 • Vermijd de eerste 48 uur extreme hitte, zoals stoomcabines en sauna's. Na 48 uur leidt een dagelijks bezoek aan de sauna of stoomcabine tot eerder onderhoud. Het kan uiteraard geen kwaad om de sauna of stoomcabine af en toe te bezoeken.
 • Vermijd stromend en heet water op je wimpers. Het wordt afgeraden om tijdens de eerste 48 uur te gaan zwemmen.
 • Laat de wimpers na het douchen aan de lucht drogen; gebruik geen handdoek of wattenschijven. Deze kunnen pluisjes afgeven en haken vast aan de wimpers.
 • Kam de wimpers dagelijks zachtjes door met een schone mascaraborstel en druk ze indien nodig in model. Je kunt, indien gewenst, een beetje mascara op waterbasis aan de uiteinden van de wimpers aanbrengen, nooit aan de aanhechting.
 • Gebruik producten op waterbasis voor ogen en gezicht. Vermijd producten op oliebasis, want die kunnen ervoor zorgen dat de extensions los weken. Speciale producten voor wimperextensions zijn verkrijgbaar bij Total Looks 4 You vanaf  € 9,95.
 • Gebruik een speciale zwembril, als je veel zwemt.
 • Wrijf niet in de ogen en trek niet aan de wimpers. De natuurlijke wimpers kunnen hierdoor eerder uitvallen of je kunt de haarschachten beschadigen en blijvende schade veroorzaken.
 • Vermijd het gebruik van wimperkrullers, wimpertangen of warmtekrullers.
 • Ga niet zelf trekken of plukken aan de wimperextensions, maar laat ze op deskundige wijze verwijderen bij een professionele salon. Zo voorkom je blijvende beschadiging aan de natuurlijke wimpers.
 • Laat de wimperextensions tijdig na behandelen. Wij adviseren elke 3 weken een nabehandeling.