Let op: 

Vanaf december 2017 is de voetbehandeling een onderdeel van onze pedicure.

 

Pedicure by Labette 

Laura Castelijn - Pedicure. Vanaf 1 maart 2018 meerdere dagen aanwezig in onze salon.

Laura kunt u bereiken op telefoonnummer: 0032 472 080 433. Zij maakt graag zelf een afspraak met u.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieve mensen,

Als eerste is het voor mij een eer om deel te mogen nemen aan dit geweldige team en stel mij ook graag even voor. Mijn naam is Laura Castelijn, 38 jaar oud, geboren in Breda en opgegroeid in Zundert. Ik woon samen met mijn vriend en dochter in het mooie België.

Hoe kom ik nu bij Total Looks 4 You terecht? Ik heb een enorme carrière switch gedaan en echt mijn hart gevolgd. Ik heb 16 jaar bij de Rabobank gewerkt maar door een reorganisatie mijn ontslag gekregen. Dat was even schrikken en spannend maar als er een deur dicht gaat, gaat er een andere mooie deur open.

Ik wou echt iets gaan doen met mensen en iets voor een mens kunnen betekenen. Ik ben begonnen met de Pedicure opleiding bij Esthetica in Breda en in maart 2018 ben ik gediplomeerd Pedicure en aangesloten bij de brancheorganisatie Provoet. Ik start dan ook mijn bedrijf ¨Labette Pedicure¨. Ik wil mij nog verder verdiepen in de voet en wil dan ook nog verder studeren voor Medische Pedicure.

Total Looks 4 You heeft mij de ruimte gegeven om al veel met verschillende voeten te kunnen oefenen. Ik vind dat geweldig om te doen. Elke dag doe ik met plezier mijn werk en sluit ik de dag af met een glimlach. Het geeft mij veel voldoening om klanten van hun klachten af te helpen door bijvoorbeeld een likdoorn, ingroeiende nagel, eelt en kloven te verwijderen.

Daarnaast vind ik het ook heerlijk om klanten te verwennen en de voeten verzorgd achter te laten met een mooie gellak op de tenen. De voeten zijn de basis van je lichaam en verdienen een goede verzorging.

Vanaf maart 2018 ben ik op donderdag, vrijdag en zaterdag aanwezig in de salon. Er komt binnen kort ook voor de afspraken een online agenda, daar ben ik druk mee bezig. Zodra deze online komt wordt u hierover geinformeerd. Tot die tijd ben ik bereikbaar op +32 472 080 433 voor het maken van een afspraak.
Kunt u niet op bovenstaande dagen, neem dan altijd contact met mij op en dan kunnen we vast op een andere dag de afspraak inplannen.

Graag verwelkom ik u bij Labette Pedicure voor een ontspannen behandeling in een comfortabele behandelstoel.

Tot snel.

 

Liefs Laura Castelijn

 

 

Download
Prijslijst Labette Pedicure.pdf
Adobe Acrobat document 444.8 KB